Play Media introduceert een nieuwe 24/7 zender: Play Crime!

Op 19 januari breidt de Play Media familie uit met een gloednieuwe zender, Play Crime, een 24/7 crime zender die een eigen plek krijgt naast Play4, Play5, Play6 en Play7.

Op Play Crime zal de kijker de klok rond een mooie mix van true crime, crime series en films kunnen bekijken. Populaire crime-reeksen zullen 24/7 te zien zijn op de zender, en daarnaast is er ook ruimte voor nieuwe crime content.

We zijn heel erg blij met deze nieuwe telg in de Play familie. Crime is al jaren een ijzersterke brand binnen onze zendergroep. Jaren geleden introduceerden we het genre in Vlaanderen door populaire reeksen als CSI naar hier te halen. Sindsdien is crime altijd een sterkhouder binnen ons zenderaanbod gebleven: zowel bij GoPlay als bij onze andere Play zenders merken we al heel lang dat crime het erg goed doet. Een reden te meer om ons uitgebreide en kwalitatieve crime aanbod nu heel duidelijk te bundelen binnen Play Crime, zodat de kijker de weg naar zijn favoriete genre in één oogopslag vindt. Met Play Crime gaan we met een heel duidelijk en toegankelijk verhaal naar de kijker, het wordt dé zender bij uitstek voor de liefhebbers van het crime-genre.
Jeroen Bronselaer, CEO Play Media


Play Crime biedt met dit uitgebreide non-stop crime aanbod een mooie aanvulling op de bestaande Play zenders:

Meer informatie over de exacte programmatie en het gedetailleerde Play Crime aanbod volgt later.