Onze merken

Play4 komt steeds verdraaid verrassend uit de hoek als Vlaamse familiezender. Met z’n lokale spraakmakende content maakt de zender heel wat tongen los. Bij Play4 zit je goed voor Vlaams entertainment van bovenste plank, inspirerende human interest & reality, humor en Vlaamse topfictie.

Op GoPlay.be kan de kijker op één plek alle programma’s en digitale content van de Play-zenders terugvinden. Waar en wanneer hij dat wil.

Play Zuid is het nieuwe thuis van Play Media, niet toevallig in Antwerpen, aan het fonkelnieuwe Zuidpark. Hier kan je niet alleen naar Play kijken, hier neem je deel aan straf live-entertainment en organiseer je jouw B2B events in een unieke setting.

Play5 is een zender met lef, die met zijn spannende fictie, guilty pleasures en open blik op de wereld niemand onberoerd laat. Een dagelijkse portie no-nonsense reality en fictie. Young adults vinden hier hun ding, want Play5 is onstuimig, speels, fun en gaat gedurfde topics en reality niet uit de weg.

Onder het motto ‘USA, all day’ brengt Play6 de klok rond topreeksen en iconische films van Amerikaanse bodem. De zender heeft met z’n leanback movies & series vooral een mannelijk profiel. Bingewatchen maar, guys!

Play7 is de guilty pleasure van je dag: hier mag je gewoon genieten van de interessantste verbouwprogramma’s, nieuwe medische reality en de spannendste waargebeurde verhalen. Play7 is gezellig, warm en cosy.

De 24/7 crime zender met een mooie mix van true crime, crimiseries en -films.