Play Zuid opent de deuren voor blokkende studenten

Studenten die nog op zoek zijn naar een ideale plek om te blokken hoeven niet langer te zoeken. Vanaf vandaag zorgt Play Zuid samen met STUDY360 voor een unieke plek om te blokken, op het bruisende Antwerpse Zuid.

Play Zuid – de nieuwe evenementenlocatie van Play Media – is de thuisbasis voor Play 4 programma’s als De Tafel van Vier of Café De Mol, maar ook voor tal van andere evenementen en optredens.

En vanaf vandaag kunnen studenten hier ook terecht om te studeren! Nog tot 23 juni blijft Play Studio van Play Zuid omgedoopt tot de ideale blokplek, met gratis Wifi, oordopjes en de nodige stroompunten. Ook water, koffie & thee worden gratis aangeboden.

Er werd natuurlijk ook aan de pauzemomenten gedacht. In de Play Foyer is er niet alleen een bar die doorlopend open is. Er zijn ook heel wat mogelijkheden om te ontspannen, zoals een reeks caféspelen waaronder elektronische darts, een kickertafel, airhockey en een flipperkast. Elk uur is er een silent disco met een playlist die werd samengesteld door Viktor Verhulst. Jonatan Medart neemt de blokkers bij de hand met zijn online bloktips. En last but not least: topchocolatier en Junior Bake Off jurylid Dominique Persoone stelt speciaal voor de gelegenheid een heerlijk recept voor een powersnack ter beschikking van de studenten, waarmee ze thuis zelf aan de slag kunnen. Ter plaatse zijn er uiteraard ook proevertjes van deze powersnack voorzien.

Studenten die nog op zoek zijn naar de ideale blokplek kunnen zich nog steeds registreren op https://www.playzuid.be/events/blokmaand-play-zuid om te blokken op deze unieke locatie. Iedereen is welkom van maandag tot vrijdag, van 09:00 tot 21.00. De bar is open en op vrijdag sluiten we de blokweek af met een Happy Hour.